Ana Sayfa

24 Mayıs 2013

İzgara Tavuk Pirzola Tarifi

İzgara Tavuk Pirzola Tarifi
Izgaza Tavuk Pirzola Tarifi
Malzemeler
1 kilo tavuk pirzola kemiksiz
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 tatlı kaşığı tuz

Bir çimdik karabiber
Hazırlanışı
Tavukları yıkayın süzgeçe alıp süzün ve kaseye alıp içine aktarın ve tüm malzemeyi ekleyip karıştırın ve ortalama 1 saat terbiyede bırakın ve ızagaranızı yakıp üzerine etleri dizip pişirmeye balşayın altlı üstlü sıcak olarak servis tabağına alın yanında soğan salatası yada domates salatası ve pilav ile servis edin. Ben sumaklı soğan salatası ve arpa şehriyeli pirinç pilavı ve ayran ile servis ettim afiyet olsun bayanlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder