Ana Sayfa

24 Mayıs 2013

Meyveli Jöle Tabaği Tarifi

Meyveli Jöle Tabaği Tarifi
Meyveli Jöle Tabaği Tarifi
Malzemeler
1 paket çilekli jöle
100 gr çilek
1 adet muz

Hazırlanışı
Yaz aylarında oldukça sık tüketilen sağlıklı bir tatlı çeşiti olup soğuk olması sayesinde içinizi serinletecektir tarifimiz 4 kişilik olup yapması çok kısa zamanda olduğu için herkes yapabilir dilediğiniz meyveler ile hazırlayabilirsiniz lakin kivi incir ve şeftali jölenin donmasını engeleldiği için pen önermiyorum. İlk önce jöleyi bir kaba alın içine hazırlanma talimatındaki gibi 2,5 su bardağı sıcak su ekleyip karıştırın ardından 2,5 su bardağı soğuk su ekleyip iyice karıştırın servis yapacağınız kaselere yada kuplara meyvelerinizi yıkayıp doğrayıp dizin üzerine jöleden dökün ve buzdolabına koyun ortalama 3-4 saat sonra donmuş olan jöleli meyve tabağınız hazırdır soğuk olarak servis edin arzu ederseniz üzerine pudra şekeride serpip ikram edebilirsiniz afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder