Ana Sayfa

1 Haziran 2013

Kaymakli Dondurma Tarifi

Kaymakli Dondurma Tarifi
Kaymakli Dondurma Tarifi
Malzemeler
1 litre süt
1 çay fincanı toz şeker
1 çay fincanı krema
1 paket vanilya
1 çay kaşığı sahlep

Hazırlanışı
Tenceremize sütü alıp kaynatalım kaynadığı zaman içine salep şeker ekleyin karıştırıp 15 dakika pişirin içine vanilyayı ve kremayı katıp 10 dakika daha kaynatalım dondurmayı ve tencerenin altını kapatalım soğuyana kadar karıştıralım dondurucuya koyup 1 saat soğutalım ve çıkartıp tekrar karıştıralım 15 dakika daha dondurucuya koyup tekrar donmaya bırakın ertesi gün servis edeceğiniz tabaklara alıp soğuk servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder