Ana Sayfa

23 Mayıs 2013

Ağlayan Pasta Tarifi

Ağlayan Pasta Tarifi Yapilisi
Ağlayan Pasta Tarifi
Malzemeler
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
4 adet yumurta
3 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

1 kahve fincanı süt
1 paket hazır çikolata sosu
1 paket hazır krem şanti
1,5 su bardağı süt kekin üzeri için
Hazırlanışı
KAsenin içine yumurtaları kırın ve şekeri atıp mikser yardımı ile kabarcık olana kadar karıştırın içine 1 kahve fincanı sütü dökün kabartma tozunu vanilyayı unu ve kakaoyu döküp mikser ile çırpın kare yada dikdörtgen borcamı yağlayıp içine kekin harcını dökün önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında 35-40 dakika pişirin ve fırını kapatıp soğumaya bırakın kremayı kaseye alın içine 1,5 su bardağı sütü döküp karıştırın kremayı kekin üzerini kapatacak şekilde her yerine yedirin ve en üst kısma hazır çikolata sosunu dökün buz dolabında 1 saat bekletin ve soğuduktan sonra dilimleyip ağlayan pastanızı servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder