Ana Sayfa

29 Mayıs 2013

İspanak Kavurmasi Tarifi

İspanak Kavurmasi Tarifi
İspanak Kavurmasi Tarifi
Malzemeler
1 kilo ıspanak
3 adet kuru soğan
1 tatlı kaşığı pulbiber
3 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz

Hazırlanışı
Ispanakları ayıklayıp bol suda yıkayın ve süzün daha sonra doğrayın 3 santim eninde tüm ıspanakları doğradıktan sonra tencereye alın üzerine 2 bardak su döküp haşlayın 10 dakika süzgeçe alıp süzün soğanları ayıklayıp doğrayın yemeklik tencereye sıvıyağı alın ve soğanları atıp kavurun pembeleşmeye başladığı zaman pulbiber atın arzu ederseniz karabiberde atabilirsiniz ve içine tuzuda atın ve ıspankalrı elinize alıp suyunu sıkıp tencereye atıp karıştırın 15 dakika kavurun ve arzu ederseniz sıcak yada soğuk servis edin afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder